20.10.2025, TRABZON, TTSO - Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ile Trabzon Kanuni Anadolu Lisesi arasında Eğitimde İş birliği Protokolü imzalandı.
TTSO Başkanı Erkut Çelebi ile Kanuni Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Şahin arasında imzalanan protokol kapsamında, lisede Ar-Ge çalışmaları ve eğitimin niteliğini artırmak üzere lise öğrencilerinde girişimcilik kültürünün oluşturulması ve şirketleşme süreçlerine yönelik farkındalık sağlanması, fikri ve sınai mülkiyet haklarıyla ilgili bilgilendirme ve farkındalık, lise öğrencilerinde proje bazlı düşünme kültürünün yerleşmesi konusunda çalışmalar yapılacağı belirtildi.
TTSO Başkanı Erkut Çelebi, TOBB ve bağlı oda-borsaların eğitime çok önemli katkılar verdiğini hatırlatarak, "Bu protokolün ve kapsamında yapılacak çalışmaların da lise öğrencilerimizin hayata hazırlanmasında önemli katkılar sunacağına inanıyorum" dedi.
Trabzon Kanuni Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Şahin de protokolün hayırlı olmasını dileyerek, "TTSO uzmanlarının tecrübelerinden öğrencilerimizin azami şekilde faydalanmasını arzu ediyoruz" diye konuştu.